Tvarohová nátierka s pečeným bravčovým mÃ

  autor   1200x

Suroviny:

250 g mäkkého tvarohu
100 g pečeného bravčového mäsa
2 lyžice jogurtu
50 g rastlinného nátierkového masla
2 strúčiky cesnaku
mletá rasca
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do pripravenej misky dáme rozotretý tvaroh, nátierkové maslo, nasekané (alebo na mäsovom mlynčeku pomleté pečené bravčové mäso), rozotretý cesnak, jogurt, soľ podľa chuti, trochu mletej rasce. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo hrianky opražné nasucho. Pred podávaním posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus