Tvarohová nátierka s rokfortom

  autor   1238x

Suroviny:

250 g mäkkého tvarohu
2 lyžice jogurtu
100 g nastrúhaného (alebo vidličkou rozotretého) rokfortu (alebo Nivy)
5 nahrubo nastrúhaných reďkoviek
50 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do pripravenej misky dáme rozotretý tvaroh, nátierkové maslo, jogurt, rokfort, nahrubo nastrúhané reďkovky a soľ podľa chuti. Z takto pripravených surovín vypracujeme nátierku. Nátierkou natierame chlieb, pečivo alebo sendvič. Výborne chutí aj na hriankach opražných nasucho. Pred podávaním posýpame zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus