Tvarohová nátierka s tresčou pečeňou

  autor   1241x

Suroviny:

250 g mäkkého tvarohu
1 konzerva tresčej pečene
50 g rastlinného nátierkového masla
1 nastrúhaná cibuľa
šťava z pol citróna
nadrobno posekaná pažítka
soľ.

Postup:

Do misky na prípravu nátierky dáme rozotretý mäkký tvaroh, nátierkové maslo, vidličkou rozotretú a od oleja odkvapkanú tresčiu pečeň, postrúhanú cibuľu, šťavu z pol citróna. Podľa chuti pridáme soľ. Z takto pripravených surovín dôkladne vymiešame nátierku. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Výborne chutí podávaná na nasucho opražných hriankach. Pred podávaním posypeme pažítkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus