Tvarohová nátierka s údenou makrelou

  autor   1216x

Suroviny:

1 údená makrela
250 g mäkkého tvarohu
50 g rastlinného nátierkového masla
2 lyžice bieleho jogurtu
1 cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Do misky dáme rozotretý mäkký tvaroh, nátierkové maslo, makrelu zbavenú kož a kostí, ktorú sme pomleli na mäsovom mlynčeku, nastrúhanú cibuľu, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti. Všetko spolu dobre vymiešame. Nátierku pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus