Tvarohová nátierka so sardelovou pastou

  autor   1168x

Suroviny:

Pol lyžice sardelovej pasty
250 g mäkkého tvarohu
1 lyžica nastrúhaného tvrdého syra
2 lyžice hustej smotany (alebo jogurtu)
50 g rastlinného nátierkového masla
1 menšia cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do pripravenej misky dáme rozotretý mäkký tvaroh, maslo, smotanu, sardelovú pastu, lyžicu nastrúhaného tvrdého syra, nastrúhanú cibuľu a soľ podľa chuti. Všetko dobre zmiešame. Takto pripravenou nátierkou natierame chlieb a pečivo. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus