Tvarohová nátierka so sardinkami

  autor   1175x

Suroviny:

1 konzerva sardiniek
250 g mäkkého tvarohu
2 lyžice bieleho jogurtu
1 cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Do pripravenej misky dáme rozotretý mäkký tvaroh, jogurt, vidličkou rozotreté sardinky, ktoré sme zbavili hrubých stredových kostí, nastrúhanú cibuľu, soľ podľa chuti a trochu korenia. Všetko spolu dobre vymiešame na hladkú nátierku. Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou. Nátierkou natierame chlieb alebo pečivo.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus