Tvarohová nátierka so zeleninou

  autor   1212x

Suroviny:

250 g mäkkého tvarohu
4 lyžice tatárskej omáčky (alebo jogurtu)
1 stredne veľký mladý kaleráb
3 paradajky
50 g rastlinného nátierkového masla
1 cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať (alebo pažítka)
soľ.

Postup:

Do pripravenej misky vložíme mäkký tvaroh, nátierkové maslo, tatársku omáčku, nadrobno nasekanú cibuľu, umytú, očistenú a nastrúhanú zeleninu (kaleráb, mrkvu) a nadrobno nakrájané paradajky. Podľa potreby pridáme soľ a všetko spolu dobre vymiešame. Nátierkou natierame chlieb alebo pečivo a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus