Tvarohový nákyp s mandľami a hrozienkami

  autor   2769x

Suroviny:

80 g masla
6 vajec
200 g tvarohu
100 g hrozienok
100 g mandlí
50 g krupice
tuk na vymastenie formy
100 g práškového cukru
1 balíček vanilkového cukru
soľ.

Postup:

Maslo vymiešame so žĺtkami a s práškovým a vanilkovým cukrom do peny. Potom pridáme trocha soli, pretretý tvaroh, namočené hrozienka a olúpané nasekané mandle. Nakoniec premiešame so sparenou krupicou a s tuhým snehom ušľahaným z bielkov. Zmes dáme do vymastenej formy a upečieme vo vyhriatej rúre.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus