Vajcia Mimosa

  autor   2867x

Suroviny:

6 vajec
250 ml majonézy
1 hlávka šalátu
2 paradajky
pažítka
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme, rozpolíme a vyberieme žĺtky. Žĺtky z dvoch vajec odložíme na ozdobenie, ostatné rozotrieme s nakrájanou pažítkou a postupne primiešame k nim majonézu a mleté čierne korenie. Žĺtkovou zmesou naplníme polovičky vajec, ktoré uložíme na misu na listy hlávkového šalátu a kolieska paradajok a ozdobíme žĺtkami nastrúhanými na hrubom strúhadle.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus