Vajcia plnené kaviárom s rybacím šalátom

  autor   2516x

Postup:

Konce natvrdo uvarených vajec skrojíme tak, aby mali vajcia súdočkový tvar. Z jednej strany vyberieme žĺtok, pomocou špeciálnej rúrky alebo lyžičkou. Vajcia ozdobíme kolieskami nakrájanými zo sardelového filé a čiapočkou z hľuzovky, (alebo iných húb či olív) a spevníme polovychladnutým rôsolom. Vajcia naplníme zrnitým alebo lisovaným kaviárom. Do stredu okrúhlej misy dáme rybací šalát, ktorý ozdobíme kúskami krabov alebo račími klepetami, nakrájanými uhorkami, čerstvými paradajkami a listami hlávkového šalátu. Na okraj misy nasypeme tenkú vrstvu nadrobno nakrájanej zelenej cibuľky a okolo kôpky šalátu rozložíme vajcia.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus