Vajcia s rybacou konzervou

  autor   2462x

Suroviny:

5 vajec
5 sardiniek (alebo 10 šprotov)
pol lyžice majonézy.

Postup:

Šproty vyberieme z konzervy, dobre rozotrieme, trocha rozriedime olejom z konzervy a podľa chuti osolíme. Natvrdo uvarené vajcia ochladíme, očistíme a po dĺžke rozkrojíme na polovice. Žĺtky opatrne vyberieme, pozorne prelisujeme a spojíme majonézou so soľou. Polovice bielkov naplníme pripravenými žĺtkami, na ktoré navÅ•šime rybaciu plnku. Vrch ozdobíme majonézou. Na prípravu tohto predjedla môžme použiť aj hotovú šprotovú paštétu.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus