Vajcia s údeným jazykom

  autor   1880x

Postup:

Formičky (môžme použiť aj formičky na prípravu smotanového krému) vymastíme maslom, posypeme nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou, hľuzovkami, šampiňónmi a údeným jazykom. Do každej formičky rozbijeme 1 vajce, mierne posolíme a trocha prelejeme roztopeným maslom. Formičky poukladáme na plech a asi 10 minút zapekáme na miernom plameni v rúre. Na misu nalejeme trochu silného hovädzieho vývaru s hľuzovkami, na ktorý naukladáme vajcia vybraté z formičiek. Pred podávaním posypeme nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou alebo kôprom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus