Vaječná nátierka s rascou

  autor   1251x

Suroviny:

4 vajcia
2 lyžice smotany
5 nadrobno nasekaných reďkoviek
pol nastrúhanej cibule
rastlinný olej
1 čajová lyžička drvenej rasce
soľ.

Postup:

Rozšľahané vajíčka zmiešame so smotanou, osolíme a vlejeme na rozpálený olej. Za stáleho miešania necháme stuhnúť. Keď sú vajcia ešte riedke, vmiešame do nich drvenú rascu, nastrúhanú cibuľu, soľ podľa potreby a nadrobno nasekané reďkovky. Všetko dobre premiešame. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus