Vlašský šalát

  autor   4797x

Suroviny:

300 g diétnej salámy
3 vajcia
3 lyžice horčice
2 lyžice octu
2 lyžice oleja
2 lyžice kečupu (paradajkového pretlaku)
trocha pálivej papriky
3 kyslé uhorky
2 cibule
sterilizovaný hrášok
soľ.

Postup:

Ocot, olej, kečup a horčicu dobre zmiešame a pridáme trochu pálivej papriky. Dáme zovrieť na sporák a odložíme na chladné miesto. Do misky nadrobno nakrájame salámu, natvrdo uvarené vajcia, uhorky, sterilizovaný hrášok (asi 80 g) a nadrobno nasekanú cibuľu. Zmiešame s nálevom, premiešame a dáme do chladničky. Podávame s bielym pečivom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus