Vyprážaná jahňacina po horniacky

  autor   1904x

Suroviny:

600 g jahňacieho mäsa zo stehna
1 vajce
2 lyžice mlieka
1 strúčik cesnaku
hladká múka
strúhanka
tuk na vyprážanie.

Postup:

Mäso nakrájame na rezne a naklepeme. Vložíme do vriacej osolenej vody a krátko povaríme. Necháme vo vode vychladnúť, potom ho vyberieme, osušíme, obalíme v hladkej múke, rozšľahanom vajci s mliekom a rozotretým cesnakom a v strúhanke. Vyprážame po oboch stranách na rozpálenom tuku. Podávame s varenými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus