Vyprážané bravčové karé so syrom

  autor   2552x

Suroviny:

600 g bravčového karé s kosťou
40 g nastrúhaného ementálu
2 vajcia
2 lyžice mlieka
strúhanka
tuk na vyprážanie
citrónová šťava
hladká múka
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme. Osolíme, poprášime múkou a obalíme vajciami rozšľahanými s mliekom a nastrúhaným syrom. Potom obalíme strúhankou a v rozpálenom tuku vypražíme dozlata. Rezne pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus