Vyprážané plnené vajcia

  autor   3037x

Suroviny:

4 až 6 vajec
lyžica masla
100 ml strúhanky
3 lyžice ľubovoľnej kaše
zelená vňať
korenie
soľ.

Postup:

Natvrdo uvarené vajcia po dĺžke rozkrojíme na polovice. Žĺtky vyberieme, v miske rozmiešame s maslom, nadrobno nakrájanou zelenou vňaťou, so soľou a korením. Bielok naplníme plnkou a sformujeme do tvaru celého vajca. Vajce obalíme v strúhanke a z obidvoch strán vypražíme. Do plnky môžme pridať aj nakrájané sardely (2 až 3 ks) a rozmanité kaše.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus