Vyprážané rezance na čínsky spôsob

  autor   3438x

Suroviny:

100 g šunky
100 g šampiňónov
400 g uvarených širokých rezancov
1 čajová lyžička Solamylu
4 paradajky
1 pór
1 zeleninová paprika
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
2 lyžice oleja
trocha masti
mäsový vývar
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
karí
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Uvarené široké rezance opražíme v rozpálenom oleji. Nakrájanú cibuľu speníme v masti, pridáme nakrájaný pór, nakrájanú zeleninovú papriku, nakrájané šampiňóny, nasekanú šunku, korenie, soľ a rozotretý cesnak. Všetko podlejeme trochou mäsového vývaru a udusíme domäkka. Zahustíme Solamylom a nalejeme na opražné rezance. Podávame ozdobené plátkami paradajok a zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus