Vývar s hriankou a vajcom

  autor   2998x

Suroviny:

1 šálka nastrúhaného parmezánu
4 vajcia
2 strúčiky cesnaku
4 krajce bieleho chleba
4 lyžice olivového oleja
750 ml mäsového vývaru
pol zväzku oregana
pol zväzku pažítky
1 čajová lyžička soli.

Postup:

Cesnak rozotrieme so soľou a opečieme v oleji. Pridáme krajce chleba a opražíme. Na každý tanier dáme opečený krajec chleba a pozorne naň rozklepneme vajce. Zalejeme horúcim mäsovým vývarom a posypeme nastrúhaným parmezánom. Pridáme nadrobno nasekané oregano, nakrájanú pažítku a hneď podávame.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus