 
   
             Dusanko
  Dusanko  
             3938x
3938x
            
                850 g zajaca (očistený bez vnútorností)
 35 g údenej slaniny
 60 g cibule
 100 g margarínu
 35 g hladkej múky
 mleté čierne korenie
 soľ.
            
                Očisteného zajaca odblaníme
 vymyjeme
 prešpikujeme slaninou
 posolíme a necháme najmenej 1 hodinu odležať. Druhú polovicu slaniny nakrájame na drobné kocky
 opražíme
 pridáme margarín a cibuľu
 ktorú opražíme dozlata. Na tento základ položíme očisteného zajaca a dusíme za občasného prelievania vlastnou šťavou domäkka. Uduseného zajaca vyberieme
 šťavu vydusíme na tuk
 zaprášime múkou
 popražíme
 zalejeme vodou
 dobre rozšľaháme a varíme tak dlho
 až šťava zhustne.  Takto pripravenou šťavou prelievame jednotlivé porcie mäsa.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.