Zapekaný kapor so šampiňónmi

  autor   2706x

Suroviny:

4 porcie kapra
200 g šampiňónov
100 g tvrdého syra
2 lyžice kečupu
1 cibuľa
3 lyžice oleja
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

V rozpálenom oleji vypražíme porcie kapra. Osolíme, okoreníme, vyberieme z oleja a odložíme na teplé miesto. V oleji po opekaní speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené šampiňóny, ktoré sme nakrájali na tenké plátky. Udusíme domäkka. Opražné porcie vložíme do vymastenej ohňovzdornej misy, posypeme udusenými šampiňónmi a nastrúhaným syrom. Pokvapkáme kečupom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s hranolkami a kyslými uhorkami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus