Zapekaný karfiol

  autor   9455x

Suroviny:

1 veľký karfiol
balíček špagiet
syr na strúhanie
maslo
250 g šľahačkovej smotany
strúhanka a soľ.

Postup:

Karfiol uvaríme do polomäkka. Vo vode z karfiolu uvaríme špagety, v mise z varného skla alebo v pekáči niekoľkokrát vrstvíme špagety, karfiol a nahrubo nastrúhaný syr a trochu masla. Každú vrstvu posypeme strúhankou. Nakoniec karfiol polejeme šľahačkou a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Necháme zapiecť v rúre. Podávame samotné alebo s pečenými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus