Zapekaný špenát s vajcom

  autor   2141x

Suroviny:

500 g špenátu
100 g bryndze
3 vajcia
200 ml mlieka
5 strúčikov cesnaku
30 g oleja
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Špenát umyjeme, nadrobno nakrájame alebo pomelieme a s rozotretým cesnakom udusíme na oleji. Bryndzu rozmiešame s mliekom, pridáme žĺtky, z bielkov ušľahaný tuhý sneh, osolíme, okoreníme a primiešame k udusenému špenátu. Masu dáme do vymasteného a strúhankou vysypaného menšieho pekáča a v mierne teplej rúre zapečieme. Podávame s uvarenými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus