Zeleninová nátierka s vajciami

  autor   1251x

Suroviny:

150 g tatárskej omáčky
4 natvrdo uvarené vajcia
1 stredne veľká šalátová uhorka
7 reďkoviek
50 g zeleného hrášku
1 jablko
1 mrkva
1 cibuľa
nadrobno nasekaný čerstvý kôpor
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Do misky vložíme jemne nastrúhanú cibuľu, očistenú a jadier zbavenú, nastrúhanú šalátovú uhorku, nadrobno nasekané reďkovky, zelený hrášok, nastrúhané jablko a nastrúhanú mrkvu. Podľa chuti mierne osolíme a okoreníme. Premiešame a pridáme natvrdo uvarené a nasekané vajcia spolu s tatárskou omáčkou. Opäť ľahko premiešame. Natierame na chlieb alebo sendvič, či pečivo. Pred podávaním posypeme nasekaným čerstvým kôprom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus