Zeleninová nátierka so sardinkami

  autor   1186x

Suroviny:

100 g ochutenej majonézy
1 konzerva sardiniek
1 mrkva
pol menšieho zeleru
30 g zeleného hrášku
1 cibuľa
šťava z pol citróna
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do pripravenej misky vložíme nasekanú cibuľu, pridáme nadrobno nasekanú vopred uvarenú mrkvu a zeler, zelený hrášok, vidličkou rozotreté sardinky, ochutenú majonézu, podľa chuti soľ a šťavu z citróna. Všetko zľahka premiešame. Natierame na chlieb alebo sendvič, či nasucho opražné hrianky. Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus