Zeleninová omeleta

  autor   2467x

Suroviny:

6 vajec
4 mrazené zelené papriky
6 paradajok
1 viazanička cibuľky
2 lyžice vody
50 g masti
zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Na polovičnej dávke masti speníme nakrájanú cibuľu aj s vňaťou, pridáme na hrubšie rezance nakrájanú zelenú papriku a udusíme. Potom pridáme nakrájané paradajky, nadrobno nakrájanú zelenú petržlenovú vňať a ešte chvíľu podusíme s vodou a soľou. Na vymastenú panvicu dáme časť udusenej zeleniny, časť vyšľahaných vajec a pečieme omelety. Podávame s varenými zemiakmi alebo chlebom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus