300 g baklažánov
maslo
300 g zemiakov
1 veľká cibuľa
1 strúčik cesnaku
mletý ďumbier
štipľavá paprika
5 čajových lyžíc kokosovej múky
ocot
soľ.
Olúpané zemiaky nakrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode. Takisto nakrájame aj osolené baklažány
ale ich nevaríme. Na masle opražíme cibuľu
mletý ďumbier a štipľavú papriku. Pridáme rozotretý cesnak a kokosovú múčku. Vmiešame zemiaky a baklažány
podľa chuti osolíme a všetko spolu asi 10 minút dusíme. Nakoniec dochutíme octom. Podávame s pečivom ako ľahkú večeru.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.