600 g bravčového karé
 120 g šunky
 4 vajcia
 80 g tvrdého syra (eidam)
 80 g masla
 40 g hladkej múky
 80 g strúhanky
 4 krajce chleba
 100 g oleja
 mleté čierne korenie
 soľ. 
            
                Z očisteného bravčového karé čiastočne odsekáme kosti
 umyjeme ho a nasekáme rebierka. Bočnú kosť oddelíme nožom na 3/4 mäsa. Mäso naklepeme
 osolíme a okoreníme. Položíme naň plátok šunky a na šunku rolku syra naplnenú maslom. Mäso potom zrolujeme
 obalíme v trojobale a vypražíme.  Pod rolku vkladáme ako podklad osmažný chlieb vo vajci. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.