500 g baranieho mäsa (predné) s kosťou
 60 g margarínu
 90 g cibule
 30 g hladkej múky
 160 g zelenej papriky
 35 g paradajkového pretlaku
 mletá paprika
 soľ.
            
                Na tuku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu
 pridáme červenú papriku
 na kocky nakrájané baranie mäso
 zalejeme vodou
 osolíme a dusíme domäkka. Mäkké mäso vyberieme
 šťavu zahustíme
 pridáme paradajkový pretlak
 zelenú papriku nakrájanú na rezance a dusíme domäkka. Do omáčky pridáme mäso
 znova prevaríme a podávame so zemiakmi alebo ryžou. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.