250 g baranieho mäsa (najlepšie zo stehna)
 50 g olúpaných búrskych orieškov
 1 chilli paprička
 1 až 2 lyžice sójovej omáčky
 1 cibuľa
 2 až 3 strúčiky cesnaku
 1 až 2 lyžice sójovej múčky
 1 bielok
 olej na vyprážanie
 3 lyžice oleja
 1 lyžica cukru
 1 lyžica octu
 soľ.
            
                Mäso nakrájame na plátky hrubé asi 1 cm a každý plátok naklepeme rúčkou noža tak
 aby bol čo najtenší. Potom ho ostrým nožom nakrojíme do tvaru mriežky. Plátky mäsa obalíme bielkom vyšľahaným so sójovou múčkou a v horúcom oleji vyprážame asi 2 minúty. Kúsky mäsa pri vyprážaní oddeľujeme od seba vidličkou a dávame pozor
 aby sa nespojili.  Do druhej panvice dáme 3 lyžice oleja
 polovičky búrskych orieškov
 cibuľu nakrájanú nadrobno
 rozotretý cesnak
 nakrájanú chilli papričku
 ocot
 sójovú omáčku
 cukor a nakoniec všetko podľa chuti osolíme. Zmes pomaly zohrievame
 až kým cukor nezačne hnednúť. Potom pridáme vypražné plátky mäsa
 dobre premiešame a zohrejeme. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.