500 g stehna
50 g margarínu
75 g cibule
15 g cesnaku
12 g hladkej múky
mleté čierne korenie
soľ.
Baranie mäso očistíme a potrieme cesnakom rozotretým so soľou. Mäso opečieme na osmažnej cibuli po oboch stranách
potom podlejeme vodou
pridáme korenie a pečieme domäkka. Počas pečenia prelievame šťavou a podľa potreby podlejeme horúcou vodou. Mäkké mäso vyberieme
šťavu vydusíme na tuk
zaprášime múkou
zalejeme vodou
povaríme asi 30 minút
precedíme a znovu povaríme.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.