600 g baranieho mäsa bez kostí
3 vajcia
2 jogurty
1 lyžica bravčovej masti
1 strúčik cesnaku
zelená petržlenová vňať
soľ.
Mäso umyjeme
potrieme masťou
osolíme a pečieme v rúre približne jeden a pol hodiny. Počas pečenia mäso podľa potreby podlievame vodou. Upečené vyberieme
nakrájame na porcie a znova urovnáme na pekáč
v ktorom sa pieklo. Jogurt rozmiešame s vajciami
pridáme pretretý cesnak a nasekanú zelenú petržlenovú vňať
premiešame
zmesou polejeme mäso na pekáči a pečieme ešte asi 15 minút.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.