morčacie prsia
veľké jablko
2 žĺtky
čierne mleté korenie
červená mletá paprika
soľ
kečup
olej
Morčacie mäso rozklepeme na plátky
ktoré mierne osolíme
okoreníme a na oleji sprudka opečieme z oboch strán. Jablko olúpeme
vyberieme jadrinec a nakrájame na kolieska (2). Tieto z jednej strany opaprikujeme a touto stranou ich dáme na panvicu s olejom. Po chvíli ich otočíme a do prostriedka jabĺk (do otvoru po jadrinci) dáme celé žĺtok. Panvicu zakryjeme a pečieme dokiaľ sa nespečú žĺtky. Jablká vyberiem a do výpeku dáme kečup. Prílohou sú hrubé rezance
ktoré polejeme našim výpekom
na ne položíme plátok mäsa a naň koliesko jabĺčka so žĺtkom navrchu. Prípadne môžme podávať s jablkovou kašou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.