Bravčové karé z oboch strán opečieme v horúcom oleji. Každý kus potrieme sardelovou pastou. V panvici opražíme cibuľu a dusíme v nej (pod pokrievkou) mäso
najprv v šťave
ktorú pustí mäso
len neskoršie podlievame vodou a pridáme trocha horčice. Keď mäso zmäkne
pridáme nakrájanú kyslú uhorku a nadrobno nakrájaný kôpor. Zalejeme smotanou
do ktorej sme dali trocha múky. Ešte raz necháme povariť a pridáme jednu nastrúhanú cibuľu. Podávame s knedľou alebo s makarónmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.