1 bravčové koleno
cesnak
francúzska horčica
cibuľa
soľ
pivo
Zmiešame francúzsku horčicu a roztlačený cesnak
zalejeme pivom a vymiešame na kašu. Osolíme. Koleno vykostíme
jemne naklepeme a osolíme. Potrieme kašičkou a zavinieme do rolády. Zaviažeme nitkou. Na pekáč nalejeme pivo
nasypeme na drobno pokrájanú cibuľu a vložíme do nej rolády a dáme upiecť (asi 90 minút). Podávame s chlebom. Môžeme aj so zemiakmi a kapustou
ktorú sme dusili spolu
s kolenom v rúre.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.