4 bravčové kotlety (po 150 g)
200 ml smotany
4 lyžice oleja
2 lyžice hladkej múky
vývar (instant)
karí korenie
1 menšie jablko
soľ.
Mierne naklepané kotlety opečieme na panvici bez tuku. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji
zasypeme múkou a karí korením. Zľahka opražíme
zalejeme vývarom
rozšľaháme a uvedieme do varu. Pridáme kotlety
prisolíme a prikryté podusíme na najnižšom stupni. Pred koncom dusenia pridáme smotanu
na plátky nakrájané jablko a ešte chvíľu podusíme. Podávame s dusenou ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.