400 g bravčového mäsa z pleca
100 g čerstvých húb
200 ml kyslej smotany
30 g hladkej múky
50 g masti
citrónová šťava
1 lyžica nasekaného kôpru
mleté čierne korenie
soľ.
Mäso umyjeme
osolíme a okoreníme. Na rozpálenej masti opečieme zo všetkých strán
podlejeme a domäkka udusíme. Na zvyšku masti osobitne opražíme nakrájané huby
zaprášime múkou
podlejeme precedenou šťavou z mäsa a chvíľu necháme variť. Pridáme kôpor
smotanu a dochutíme citrónovou šťavou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.