600 g bravčového mäsa z pleca
400 g broskýň
2 strúčiky cesnaku
40 g masti
1 bobkový list
tymian
mleté čierne korenie
soľ.
Mäso prešpikujeme malými kúskami cesnaku
osolíme
okoreníme
potrieme tymianom a vložíme do ohňovzdornej misy. Pridáme bobkový list
pokvapkáme roztopenou masťou a podlejeme. Vložíme do vyhriatej rúry. Keď je mäso takmer mäkké
pridáme očistené a vykôstkované broskyne
ktoré prerežme napoly. Počas pečenia podlievame podľa potreby. Podávame s opekanými zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.