400 g bravčového mäsa zo stehna
100 g ananásového kompótu
50 g mandlí
3 lyžice dezertného červeného vína
1 čajová lyžička Solamylu
Glutasol
3 lyžice oleja
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
cukor
soľ.
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Osolíme
premiešame s rozmočeným Solamylom a v rozpálenom oleji opražíme dozlata. Primiešame ananás
ktorý sme nakrájali na malé kúsky a olúpané
opražné mandle. Pokvapkáme vínom a udusíme domäkka. Napokon posypeme trochou cukru a podľa chuti pridáme Glutasol. Posypeme petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.