300 g bravčového mäsa bez kostí
150 g bravčovej pečene
sójová omáčka
bambusové výhonky z konzervy
malé morské raky (garnáty) z konzervy
2 paradajky
1 zväzok mladej cibuľky
3 chilli papričky
2 lyžice oleja
zelená petržlenová vňať
mleté biele korenie
soľ.
Dolnú
bielu časť cibuľovej vňate spolu s cibuľkami nakrájame nadrobno
sušené chilli papričky podrvíme
mäso a pečeň nakrájame na tenké plátky
bambusové výhonky nakrájame na rezance a všetko postupne dobre opečieme na veľkej panvici v rozpálenom oleji. Pridáme raky z konzervy
osolíme a okoreníme. Nakoniec pridáme olúpané a rozštvrtené paradajky
krátko opečieme
primiešame sójovú omáčku a všetko posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.