Polovičné množstvo bravčového mäsa ako ryby
1 ryba
1 zemiak
smotana
cibuľa
masť
citrónová šťava
mleté čierne korenie
soľ.
Nakrájané bravčové mäso
nadrobno nakrájanú cibuľu a očistený zemiak nakrájaný na kocky necháme trocha opiecť na masti. Pridáme toľko vody
aby sa za krátky čas všetko dobre prevarilo. Potom surové rybie mäso nakrájame
vložíme k mäsu
polejeme citrónovou šťavou
posolíme
dochutíme mletým čiernym korením a ak máme málo omáčky
pridáme trocha smotany a necháme pomaly dusiť.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.