500 g bravčových rebierok bez kostí
300 g zeleninovej zmesi v octe
2 lyžice sójovej omáčky
2 strúčiky cesnaku
2 vajcia
100 g hladkej múky
olej na opekanie
1 lyžica octu
2 lyžice práškového cukru
mleté čierne korenie
soľ.
Cesnak vymiešame so soľou
opražíme na troche oleja a vyberieme. Do zvyšného oleja prilejeme ocot
prisypeme cukor
pridáme sójovú omáčku s trochou vody
okoreníme a všetko spolu chvíľu povaríme. Mäso očistíme
vykostíme
nakrájame na rezance dlhé asi 4 až 5 cm a hrubé asi 1 cm
osolíme
okoreníme mletým čiernym korením
obalíme múkou
vajciami rozšľahanými s trochou vody a v rozpálenom oleji opražíme zo všetkých strán niekoľko minút. Povarenú zmes octu a cukru rozmiešame so zeleninou naložnou v octe
pridáme opražné mäso a všetko dobre zohrejeme. Podávame s dusenou ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.