400 g bravčového mäsa zo stehna
100 g údeného syra
200 ml bieleho vína
40 g masti
2 lyžice paradajkového pretlaku
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
soľ.
Mäso umyjeme
nakrájame na medailóniky
ktoré naklepeme
osolíme
opečieme v rozpálenej masti z oboch strán a vyberieme. Do masti po opekaní pridáme paradajkový pretlak
víno a povaríme. Mäso vložíme späť
zohrejeme ho
posypeme nastrúhaným syrom
nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou a zapečieme.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.