Bravčové rezne naklepeme natenko
osolíme
okoreníme mletým bielym korením a opražíme na rozpálenom masle z obidvoch strán. Na druhej panvici roztopíme kúsok masla a nalejeme naň vajcia rozšľahané s trochou hladkej múky
niekoľkými lyžicami mlieka a trochou soli. (Na jednu omeletu rátame 1 vajce
pol lyžičky hladkej múky a 1 lyžicu mlieka.) Keď zmes začne tuhnúť
naukladáme na ňu vypražné bravčové rezne
posypeme ich nasekanou pažítkou a trocha opečieme. Podávame buď s vyprážanými zemiakovými hranolkami a hlávkovým šalátom
alebo s varenými zemiakmi poliatymi roztopeným maslom a s niektorým zeleninovým šalátom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.