600 g bravčového karé
250 g smotany
50 g francúzskej horčice
olej
mleté čierne korenie
soľ.
Bravčové mäso nakrájame na plátky. Každý kúsok z rôznych strán trošku narežme
osolíme
okoreníme a prudko z obidvoch strán opečieme na oleji. Mäso podlejeme horúcou vodou a dusíme domäkka. Zatiaľ rozmiešame v smotane lyžičku ostrej horčice a nalejeme ju na mäso. Všetko spolu ešte chvíľu podusíme na miernom ohni. Podávame s varenými alebo opekanými zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.