600 g bravčového stehna
150 ml bieleho vína
zelený hrášok
1 pór
malá cibuľa
sójová omáčka
olej
1 čajová lyžička horčice
1 čajová lyžička vegety
mleté čierne korenie
soľ.
Mäso umyjeme a nakrájame na hrubšie rezance. Pridáme soľ
korenie
horčicu a vegetu. Dobre premiešame a necháme asi 60 minút stáť. Na rozpálený olej dáme mäso a prudko ho opečieme. Potom pridáme cibuľu
hrášok a na tenké kolieska nakrájaný pór. Smažíme asi 10 minút. Dochutíme vínom a sójovou omáčkou. Podávame s ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.