400 g bravčového bôčika
250 g čínskej kapusty
2 lyžice dezertného červeného vína
1 lyžica Solamylu
1 lyžica sójovej omáčky
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
40 g masti
ďumbier
mleté čierne korenie
soľ.
Prerastený bôčik umyjeme
vykostíme
zbavíme kož a nakrájame na hrubšie rezance. Osolíme
okoreníme čiernym korením
pridáme víno
nadrobno nasekanú cibuľu a rozmočený Solamyl. Dobre premiešame a necháme na chladnom miesta 2 až 3 hodiny. Mäso potom opražíme v rozpálenej masti
pridáme na rezance nakrájanú čínsku kapustu
rozotretý cesnak a ďumbier. Podlejeme
prikryjeme a udusíme domäkka. Dochutíme sójovou omáčkou a soľou. Podávame s kysnutou knedľou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.