850 g bravčového mäsa
2 dl rastlinného oleja
1 malá fľaška ostrého kečupu
3 väčšie cibule
2 mrkvy
1 l bieleho vína
korenie
soľ
kari
vegeta.
Omáčka: 200 g syra Cottage Cheese s chrenom
3 lyžice majonézy
1 kocka hovädzieho bujónu
zázvor
maizena na zahustenie.
Pokrájanú cibuľu speníme na oleji
pridáme mäso nakrájané na kocky a opečieme. Pridáme pol fľašky kečupu
trochu podusíme a prilejeme biele víno. Pomaly dusíme. Omáčku si pripravíme v mixéri
pridáme k udusenému mäsu spolu so zvyškom kečupu a krátko povaríme. Podávame s hranolkami a zeleninovým šalátom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.