1000 g mäsa z bravčového stehna
100 g tvrdého syra
30 g masla
300 g ananásového kompótu
hladká múka
150 g oleja
mleté čierne korenie
soľ.
Z bravčového mäsa nakrájame rezne - 2 kusy na porciu. Naklepeme
osolíme
okoreníme
poprášime múkou a na horúcom oleji prudko opečieme. Opečené rezne naukladáme na plech. Výpek poprášime múkou
zalejeme vodou a povaríme. Na rezne dáme ananás a prikryjeme plátkami syra. Pridáme precedenú šťavu
v ktorej sme rozpustili maslo a pred podávaním zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame so zemiakovými kroketkami.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.