3 hrnčeky uvarených cestovín ( špirály
trubky
kolienka ) 1 sáčok Zeleninová zmes s kukuricou
filé z treskovitých rýb 4x75g
maslo
vegeta
petržlen
omáčka: maslo
2 dl mlieka
100g taveného syra
2 ČL maizeny
cesnak
Filé necháme trošku povoliť
potom posypeme vegetou a pokrájame na väčšie kocky
ktoré podusíme na masle do mäkka. Pridáme zeleninku
pomiešame a chvíľku dusíme. Nakoniec pridáme cestoviny
ktoré nesmú byť rozvarené. Zmes prehrejeme
môžme dochutiť korením. Medzi tým si uvaríme bielu omáčku. Na panvičke rozpustíme maslo
prilejeme mlieko
syr a neustále miešame. Krátko pred dokončením pridáme vo vode rozmiešanú maizenu
necháme prevrieť a odstavíme. Do takto pripravenej zmesi dáme pretlačený cesnak. Hotové jedlo položíme na tanier
posypeme petržlenom
nastrúhaným syrom a polejeme omáčkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.